herrnhuter® stjerne plast 13 cm

herrnhuter® stjerne plast 13 cm

175.00

De her smukke smukke stjerner skaber så meget hygge på en helt enkelt og stilren måde. Stjernerne passer ind i ALLE hjem og giver det fineste bløde hyggelys. Stjernerne pynter i vinduet eller placer dem ovenpå skabet eller bordet, sammen med grønt gran.

Herrnhuter® stjernerne forbindes af mange med byen Christiansfeld - hvor de pynter i hele byen op mod jul. Af denne grund kaldes Herrnhuter® stjernerne også for Christiansfeld adventsstjernen eller Brødremenighedens adventsstjerne. Stjernerne har en lang tradition bag sig og er igennem århundreder blevet fremstillet af Brødremenigheden i Tyskland, i byen Herrnhut - hvorfor de idag sælges under navnet Herrnhuter®.

Stjernerne fremstilles både i papir og plastik og alle er de håndlavede. Stjernerne findes i flere forskellige størrelser, hvor af denne er den mindste. Pæren i stjernen er en LED pære.

En perfekt værtindegave hele året.

BEMÆRK: Stjernen her er samlet når du modtager den og ønsker du lys i denne, skal der tilkøbes en adapter. En adapter koster 125 kr. og kan tilkøbes her på siden.Quantity:
Tilføj til kurv